Ταλιμπάν : N7paok2hh7xesm : Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Ταλιμπάν : N7paok2hh7xesm : Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ / πηγή: Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες».

Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Πόσο κόστισε στις ηπα ο 20ετής πόλεμος στο αφγανιστάν. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Το παρίσι καλεί τους γάλλους να φύγουν από το αφγανιστάν, μεσούσης της επίθεσης των ταλιμπάν.

Ajcdgqdwap 8pm
Ajcdgqdwap 8pm from hellasjournal.com
Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Πόσο κόστισε στις ηπα ο 20ετής πόλεμος στο αφγανιστάν. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν.

Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε.

«είμαστε πάντα ανήσυχοι για τον αμερικανικό εξοπλισμό που θα μπορούσε να πέσει στα χέρια ενός αντιπάλου και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν χάνουμε ποτέ την προσοχή. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Οι δυνάμεις του κινήματος των ταλιμπάν έχουν λάβει υπό προστασία την εξωτερική περίμετρο της ρωσικής πρεσβείας. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπός τους, καθώς οι αντάρτες έφθασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ συναντώντας ελάχιστη αντίσταση. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους.

Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπός τους, καθώς οι αντάρτες έφθασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ συναντώντας ελάχιστη αντίσταση. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν.

Fws Stis Diapragmateyseis Hpa Talimpan Gia Ton Termatismo Toy Polemoy Sto Afganistan Cnn Gr
Fws Stis Diapragmateyseis Hpa Talimpan Gia Ton Termatismo Toy Polemoy Sto Afganistan Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Εντός 30 ημερών στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». «είμαστε πάντα ανήσυχοι για τον αμερικανικό εξοπλισμό που θα μπορούσε να πέσει στα χέρια ενός αντιπάλου και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν χάνουμε ποτέ την προσοχή.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το.

Το παρίσι καλεί τους γάλλους να φύγουν από το αφγανιστάν, μεσούσης της επίθεσης των ταλιμπάν. Εντός 30 ημερών στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Η πρεσβεία ενημερώνει τους γάλλους που σκοπεύουν να μείνουν στο αφγανιστάν μετά την 17η ιουλίου. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ / πηγή: Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι δυνάμεις του κινήματος των ταλιμπάν έχουν λάβει υπό προστασία την εξωτερική περίμετρο της ρωσικής πρεσβείας. «είμαστε πάντα ανήσυχοι για τον αμερικανικό εξοπλισμό που θα μπορούσε να πέσει στα χέρια ενός αντιπάλου και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν χάνουμε ποτέ την προσοχή. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα. Πόσο κόστισε στις ηπα ο 20ετής πόλεμος στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης.

Z U B6svsue1gm
Z U B6svsue1gm from www.news247.gr
Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Εντός 30 ημερών στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

Το παρίσι καλεί τους γάλλους να φύγουν από το αφγανιστάν, μεσούσης της επίθεσης των ταλιμπάν. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Οι δυνάμεις του κινήματος των ταλιμπάν έχουν λάβει υπό προστασία την εξωτερική περίμετρο της ρωσικής πρεσβείας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama